Spor Maçını Hangi Kanal Veriyor

TAKİP ET

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de spor içerikli programlar ilgiyle takip edilmektedir.

Spor kanalları izleyici kitlesini artırmak için de bu sebeple kıyasıya bir rekabet içerisine girmektedirler. Futbol, basketbol, voleybol, hentbol gibi birçok branştaki müsabakaları canlı yayında izleyicilerle buluşturmak isteyen bu kanallar ekonomik olarak da pastadan büyük dilimi kapma uğraşındadırlar.
 

 Türkiye'de En Çok İzlenen Spor Kanalları
 

Ülkemizdeki spor dallarından en çok tercih edileni de şüphesiz futbol ve basketboldur. Bu 2 spor için izleyiciler büyük miktarlarda para harcamaktadırlar. Doğal olarak spor kanalları da yayın hakkını alabilmek için büyük çaba sarf ederler. Ülkemizdeki spor kanalları sırasıyla Beinsport, A Spor, TRT Spor, TRT Spor Yıldız, Tivibu Spor, Smart Spor, S Sport, Sports TV, Exxen, Gs TV, Fb TV, BJK TV, Tjk TV, Tay TV, NBA TV… Bunlar dışında birçok yerel spor kanallarını da bulmak mümkün.
 
 Süper Lig Hangi Kanalda
 
 Türkiye Süper ligi ülkemizde en çok takip edilen lig. Bu ligin yayın haklarını elinde bulunduran kanal ise Bein Sports. Bein Sports izleyebilmek için Digitürk üyeliği bulundurmak şart. Bunun için ayrı bir uyduya ya da cihaza sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca Bein Sports Haber kanalını şifresiz olarak uyduda izleyebilmek mümkün. Ancak bu kanalda sadece maç özetlerini izleyebilir, spor programlarıyla da yorumlara tanıklık edebilirsiniz. Bein Sport kanalı Türkiye Süper Ligi dışında Türkiye 1.lig, İngiltere Championship, İngiltere Lig 1 ve Lig 2, Almanya Bundesliga 1, Almanya Bundesliga 2, Fransa Lig 1 ve Lig 2, İngiltere Lig Kupası, Fransa Kupası, Euroleauge gibi birçok spor müsabakasını canlı olarak 7 spor kanalıyla izleyicileriyle buluşturmaktadır.
 
Türkiye’nin şüphesiz şifresiz olarak en çok canlı maç yayını veren kanalı TRT Spor ise Türkiye 1. Ligi, Türkiye 2.ligi, Dünya Kupası müsabakaları, Avrupa Kupası müsabakaları ile beraber milli maçları da yayınlayarak izleyicilerine spor keyfini sunmakta. Ayrıca maç özetleri ve usta spor yorumcularıyla da en çok izlenen spor kanalları arasında kendine yer bulmaktadır.
 

Şampiyonlar Ligini Nerede İzleyebilirim?
 

İzlemesi en çok keyif veren organizasyonların başında yer alan Şampiyonlar Ligi, Avrupa ligi ve Konferans Ligi yayın hakları ise dijital platformda kendine yeni yer bulan ve Acun Ilıcalı nın sahipliğini yapan Exxen de bulmak mümkündür.

Bu 3 platform dışında Türkiye Kupası A Spor ekranlarında, La liga D Smart ekranlarında, İngiltere Premier Lig ve Hollanda Ligi S Sport ekranlarında izleyicileriyle buluşmaktadır.
 

Şampiyonlar Ligi Spor Maçını Hangi Kanal Veriyor Süper Lig Süper Lig Hangi Kanalda Türkiyede En Çok İzlenen Spor Kanalları Spor