Kılbasan Doğalgaz'a Kavuşuyor

TAKİP ET

Karaman'da İlk Evim İlk Arsam projesinde müstakil parselli Toki arsalarının Kılbasan Köyünde açıklanmasının ardından Kılbasan'a yatırımlar başladı.

Kılbasan Muhtarlığından edinilen bilgilere göre, Kılbasan Köyüne Doğalgaz yatırımlarının başladığı öğrenildi.

Kılbasan Köyü Muhtarlığı sosyal medya hesabından doğalgaz müjdesini verirken şu açıklamalarda bulundu; “Değerli vatandaşlarım, Köyümüzün refahı ve gelişmesi için, Devletimizden köyümüze en büyük ve en güzel yatırım, Toki ve Doğalgaz, talebini, Muhtarlığımızca başlatmış bulunmaktayız. Dilekçemize ek sizlerinde talep formuna imza atarak hep birlikte sesimizi duyurup, Allahın izniyle hep beraber, köyümüzün geleceğine, büyük katkı, katacağımızı düşünüyorum. Duyanlar duymayanlara duyursun lütfen (Talep formları Muhtarlığımız ve kahvehanelerden ulaşabilirsiniz. Yurt dışına talep formlardan gönderip köyümüze gelemeyen gurbetçi vatandaşlarımızdan imza toplanacaktır.”
Kılbasan Muhtarlığı Karaman'da yaşayan vatandaşlar için ise doğalgaz formlarına nereden ulaşacağını da aktardı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
“Köyümüz için toplanan TOKİ ve Doğalgaz talep formlarına Karamanda yaşayan vatandaşlarımız, Belediye İşhanında dükkânı bulunan Bayram Özvarol'a ve Kılbasan otobüs durağının yanındaki Terzi İbrahim Algın' dan imza formlara ulaşabilirler.”

Kılbasan Köyü Bayram Özvarol İbrahim Algın TOKİ Kılbasan Doğalgaz